Wednesday, 27 March 2013

aku anak Malaysia

salam khamis, 11.37 am

hi, aku masih di tempat kerja, sedang berkira2 utk ambil mc. Tapi bila mengenangkan must 2 inform our bos first, macam malas la pulak.
today, aku nak cerita pasal masalah kalau family kerja bersama.
ada buruk dan ada baiknya. tapi pada aku masalah jer banyak. Dah la kalau ada cuti serentak, masalah backup family yang tak boleh bla tu..

anak buah buat salah, buat bodoh jer, and taunya salahkan orang lain..
he..tak paham la aku dengan orang yang macam ni..

agaknya kena ada black and white punya bukti dulu baru boleh diam kot.

tapi ni dah kes naya..
kalau korang attitude macam ni, bawak2 la berubah, sometime kita kena mengaku mistake kita sendiri.
kita kan sama2 cari makan.

peace! saya perlukan keadilan...