Monday, 8 April 2013

aku anak malaysia

salam isnin, 4.15pm
pernah x kita rasa boringnya hidup ni....apa yang kita buat serba x kena.. hermm....

tu yang aku rasa sekarang, boringnya nak menghadap kerja yang x pernah hbis ni.. rasa macam nak resign jer..tapi rezekix datang bergolek, x kerja x masyuk...huish jenuh kalau macam tu. mana nak settle hurang kereta lg, ptptn lg..masak..

so sabar jer la..bukan x berani nak ambil risiko, but every step yg kita ambil mesti ada back up plan...

kalau x, yang dikejar x dapat, ygdi kendong berciciran..

but seriously mmg x boleh tahan la, tahap boring dengan kerja dah ni...



No comments:

Post a Comment